Menu
Actueel

Nieuws en pers

Student roc Regio College rondemiss 2016!

woensdag 6 april 2016


De nieuwe rondemiss van de Ronde van Noord-Holland is inmiddels wel gewend dat ze herkend wordt. De gehele maand januari was zij in de Zaanstreek, Purmerend, Waterland en Amsterdam het gezicht van roc Regio College. “In de kranten, op de website, op A0-borden langs de weg, overal was ik te zien. Dit was een ontzettend leuke ervaring. Ik twijfelde dan ook geen moment toen ik als rondemiss werd gevraagd.”

De 17-jarige Anne Hetteling is een echte Zaanse. De wielersport is voor Anne niet vreemd. Haar vader is een fervent wielrenner. “Dit maakt het natuurlijk nog leuker dat ik dit jaar de rondemiss van de Profronde van Noord-Holland ben. En nog wel bij het 70-jarig jubileum.”

Anne is dit jaar gestart met de opleiding Medewerker Secretariaat bij het Regio College in Zaandam. Deze sportieve dame is minimaal drie keer per week in de sportschool te vinden. Ook vindt ze het heerlijk om een dag te shoppen met haar vriendinnen of vriend. De ervaring om model te zijn bij de campagne van het Regio College is Anne goed bevallen. “Ik had nog niet eerder model gestaan, maar sta zeker open voor een vervolg met modellen- of figuratiewerk.”

De organisatie van Nederlands oudste wielerklassieker is erg blij met deze sprankelende rondemiss. Anne is op 17 april a.s. niet alleen het visitekaartje van hun Ronde, maar ook zeker van het Regio College, het roc in Zaanstreek-Waterland. Wie op zondag 17 april a.s. van Anne een glimp op wil vangen, kan dit langs de route doen, bij de start om 12.01 uur in Zaandam, of later in de middag rond 16.15 uur bij de finish in Assendelft.

Kijk voor meer informatie op: www.ronde-van-noord-holland.nl

Foto: Mike Bink

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen