Menu
Actueel

Nieuws en pers

Student Regio College haalt 10 voor rekenexamen 3F

vrijdag 27 januari 2017

Het rekenexamen 3F maken in 45 minuten en ook nog alle 45 vragen goed beantwoord! Deze knappe prestatie werd geleverd door Zed van Rosmalen van het Regio College. Zed zit in het derde jaar van de opleiding Onderwijsassistent. “Ik was wel lichtelijk verrast”, vertelt Zed na het behalen van maar liefst een 10!

Zed had wel verwacht een hoog cijfer te halen omdat hij eigenlijk altijd hoge cijfers haalt voor dit vak. Met een examen is een foutje snel gemaakt door bijvoorbeeld zenuwen. Maar van zenuwen had Zed absoluut geen last. Wel kreeg hij, vanwege zijn dyslexie, een half uur extra de tijd om zijn examen te maken. Zed hoefde daar geen gebruik van te maken. “Toen ik mijn examen inleverde vroeg de surveillant nog of ik wel alle vragen had beantwoord. Ik gaf aan dat ik zeker wist dat ik alles had beantwoord en er een zeer goed gevoel bij had. Dat het zo goed was, had ik uiteraard toen ook niet verwacht”, lacht Zed.

Ook Michaela Back, docent van Zed en rekencoördinator afdeling Zorg & Welzijn van het Regio College, is trots op deze prachtige prestatie van Zed. Michaela: “Uiteraard ben ik zeer trots op deze prachtige prestatie van Zed maar ook de klasgenoten van Zed verdienen een compliment. Er zijn namelijk ook zessen en zevens gehaald door studenten die hier keihard voor hebben moeten werken.” Na het behalen van deze mooie cijfers voor het rekenexamen zijn Zed en de andere studenten momenteel alweer hard aan het studeren voor de andere examens van de opleiding.

Foto Zed Van Rosmalen Verkleind

foto: Zed van Rosmalen

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen