Menu
Actueel

Nieuws en pers

Saen Mundial: leuke evenementen voor jong en oud

dinsdag 24 oktober 2017

Een leuke middag voor bewoners van een verpleeghuis, of een Halloweenfeest voor kinderen. Studenten van de opleiding Managementassistent/Directiesecretaresse niveau 4 van roc Regio College organiseren deze evenementen onder de naam 'Saen Mundial' als onderdeel van hun opleiding. Op 2 november worden de bewoners van verpleeghuis Rosariumhorst te Krommenie getracteerd op een high tea, op 4 november kunnen kinderen van dansschool Amica in Zaandam helemaal los gaan tijdens een Halloween feest.

Gaat u mee voor een lekker kopje thee? Wij zien u graag tegemoet!

Zes spontane dames die zich in het laatste jaar van de mbo4-klas S43A, opleiding Managementassistent/Directiesecretaresse, bevinden organiseren in het kader van het Saen Mundial project een bijzonder evenement voor de bewoners van het verpleeghuis Evean Rosariumhorst te Krommenie. Tijdens een complete high tea/lunch worden de bewoners eens uit hun dagelijkse sleur gehaald. "Wij hebben voor het verpleeghuis  gekozen omdat wij het belangrijk vinden dat deze doelgroep ook genoeg aandacht krijgt. Ons doel is om de ouderen een middag in het zonnetje te zetten," vertellen de dames.

De high tea zal plaats vinden op donderdag 2 november 2017 van 14:45 tot 16:15 uur.

Kom maar op als je durft! Halloweenfeest voor kinderen van dansschool Amica

Zes andere studenten van de opleiding Managementassistent/Directieassistent  hebben gekozen voor een heel andere doelgroep: kinderen van 5 tot 11 jaar oud. Voor hen organiseren zij een spannend en griezelig feest bij dansschol Amica in Zaandam

Er zullen leuke activiteiten worden gehouden zoals het spel: ‘Wie durft te proeven?’ Er zal een verkiezing gehouden worden over wie er het engst verkleed is, je kan geschminkt worden om jezelf nog enger te maken en aan het einde kun je je griezel diploma halen.Het feest is bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 11 jaar oud die zelf op de dansschool zitten. Het begint om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur. "Wij hebben er zin in en het wordt zeker een geslaagde avond!!"

Speurtocht voor kinderen basisschool

Tot slot is er op 16 november een speurtocht voor kinderen van basisschool De Vlaamsche Reus in Amsterdam. De speurtocht vindt plaats op donderdag 16 november van 14:15 tot 15:15 uur.

De evenementen worden gedeeltelijk gesponsord door ‘De Lekkere Dingen Bakker’ en roc Regio College.

 

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding ProefstuderenMeld je aanProefstuderen