Menu
Actueel

Nieuws en pers

Win een unieke belevenis!

donderdag 7 april 2016

Rondemiss, gezicht roc Regio College, biedt unieke kans aan

In januari was ze het gezicht van roc Regio College ter promotie van het open huis. Op 17 april is ze dé rondemiss. De 17-jarige Anne Hetteling is een echte Zaanse. De wielersport is voor Anne niet vreemd. Haar vader is een fervent wielrenner. Dit maakt het natuurlijk nog leuker dat ze dit jaar de rondemiss van de Profronde van Noord-Holland is. En nog wel bij het 70-jarig jubileum.


Win een unieke belevenis
Ook dit jaar zullen de wielrenners de regio’s Zaanstreek, Alkmaar, Kop van Noord-Holland, West-Friesland, Beemster en Waterland aandoen. Anne mag namens het Regio College een unieke kans aanbieden. Ze mag namelijk twee plaatsen in de volgauto weggeven! Wordt onderdeel van de Profronde en beleef het allemaal van heel dichtbij. Je wordt om 10.30 uur in Zaandam als VIP ontvangen en tijdens de tour ontvang je in de volgauto informatie die je anders nooit te horen krijgt!

Hoe maak je kans
Wil jij deze unieke kans niet aan je voorbij laten gaan? Mail dan voor donderdag 14 april a.s. naar communicatie@regiocollege.nl waarom jij deze twee bijzondere plaatsen verdient en wie weet beleef jij dit fantastische wielercircus van een heel andere kant.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen