Menu
Actueel

Nieuws en pers

Rondemiss, gezicht Regio College, biedt unieke kans aan

woensdag 3 mei 2017

Beleef de 71ste Profronde van Noord-Holland vanuit een volgauto

(Foto: Mike Bink)

Van het een komt het ander. Ben je het ene moment het gezicht van het Regio College, word je vervolgens ‘gespot’ als Rondemiss van de Profronde van Noord-Holland en kun je rekenen op regionale bekendheid! Voor de twintigjarige Dilsad Musul, studente Luchtvaartdienstverlening aan het Regio College is het een heel leuke ervaring. “Ik voel me zeer vereerd dat ik dit mag doen”, vertelt Dilsad.

Win een unieke belevenis

Ook dit jaar zullen de wielrenners de regio’s Alkmaar, Kop van Noord-Holland, West-Friesland, Beemster, Zaanstreek en Waterland aandoen. Dilsad mag namens het Regio College een unieke kans aanbieden. Ze mag namelijk twee plaatsen in de volgauto weggeven! Wordt onderdeel van de Profronde en beleef het allemaal van heel dichtbij. Je wordt op 14 mei om 9.30 uur in Alkmaar als VIP ontvangen en tijdens de koers ontvang je in de volgauto informatie die je anders nooit te horen krijgt!

Hoe maak je kans
Wil jij deze unieke kans niet aan je voorbij laten gaan? Mail dan voor donderdag 11 mei a.s. naar communicatie@regiocollege.nl waarom jij deze twee bijzondere plaatsen verdient en wie weet beleef jij dit fantastische wielercircus van een heel andere kant.
 

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen