Menu
Actueel

Nieuws en pers

Rondemiss, gezicht Regio College, biedt unieke kans aan

donderdag 19 april 2018

17 jaar, en dan al Rondemiss van Noord-Holland! Lakeisha Lansdorf vindt het een hele eer. De studente Toerisme aan het Regio College heeft veel zin in 13 mei. “Voordat ik werd gevraagd als Rondemiss had ik nog niet echt iets met wielrennen, maar nu ik mij erin verdiep, vind ik het heel interessant. Ik vind het heel bijzonder dat ik de 72ste Profronde van Noord-Holland van zo dichtbij mee mag maken!”

Win een unieke belevenis
Ook dit jaar zullen de wielrenners de regio’s Alkmaar, Zaanstreek, Waterland, Beemster, West-Friesland en Kop van Noord-Holland aandoen. Lakeisha Lansdorf, Rondemiss én het gezicht van het Regio College, mag namens het Regio College een unieke kans aanbieden. Ze mag namelijk twee plaatsen in de volgauto weggeven! Word onderdeel van de Profronde en beleef het allemaal van heel dichtbij. Je wordt op zondag 13 mei a.s. om 9.30 uur in Alkmaar als VIP ontvangen en tijdens de koers ontvang je in de volgauto informatie die je anders nooit te horen krijgt!

Hoe maak je kans?
Wil jij deze unieke kans niet aan je voorbij laten gaan? Mail dan vóór donderdag 26 april a.s. naar jnanne@regiocollege.nl waarom jij deze twee bijzondere plaatsen verdient en wie weet beleef jij dit fantastische wielercircus van een heel andere kant.

 

 

 

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding ProefstuderenMeld je aanProefstuderen