Menu
Actueel

Nieuws en pers

Regio College start éénjarige opleiding Pre-HBO Marketing & Communicatie voor havo-leerlingen

vrijdag 25 november 2016

Ga jij dit jaar je havo-diploma halen? En je bent nog niet helemaal klaar voor het hbo? Kom dan naar onze éénjarige opleiding Pre-HBO Marketing & Communicatie! Dit is een brede beroepsopleiding met veel doorstroommogelijkheden naar het hbo. De opleiding duurt slechts één jaar en is een uitstekende voorbereiding op een vervolgopleiding in het hbo. Je kunt je nu inschrijven voor deze opleiding bij het Regio College in Zaandam.

De opleiding Pre-HBO Marketing & Communicatie besteedt veel aandacht aan projectonderwijs en competentieontwikkeling. Daarnaast krijg je les in beroepsvaardigheid op het gebied van marketing, communicatie en bedrijfseconomie. Uiteraard ga je de praktijk in met een stage van 10 weken aan het einde van de opleiding. Wil je je extra ontwikkelen in de Engelse taal…dan bieden wij je ook nog de mogelijkheid aan om een certificaat Business English te behalen. De toelatingseisen zijn een afgerond havo-diploma en een serieuze studiebenadering.

Inschrijven of meer informatie?

Ben jij overtuigd dat je deze opleiding Pre-HBO Marketing & Communicatie wilt gaan doen? Schrijf je dan gelijk hier in. Wil je liever eerst meer informatie, neem dan contact op met Arthur Keur via akeur@regiocollege.nl of (075) 681 4041.

 

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding ProefstuderenMeld je aanProefstuderen