Menu
Actueel

Nieuws en pers

Regio College kiest Uitblinker 2017

vrijdag 7 juli 2017

 DSC3638
Kevin Hoffer met juryvoorzitter Harry Rotgans, wethouder van Onderwijs in Purmerend.

Een feestelijke en inspirerende middag, gisteren op het Regio College te Zaandam: een vakkundige jury heeft daar uit vier kandidaten de Uitblinker 2017 gekozen. De concurrentie was groot, maar de jury koos voor Kevin Hoffer, vierdejaars student Procestechniek uit Zaandam. Tijdens zijn presentatie kwam zijn enthousiasme over de opleiding en met name over de combinatie werktuigbouwkunde/elektrotechniek/procestechniek goed naar voren. Deze combinatie sluit goed aan bij de studie Chemische technologie, waar hij in september mee zal starten aan de Hogeschool van Utrecht. Kevin heeft naast zijn reguliere opleiding de kopstudie StartUP! Excellent Ondernemen aan het Regio College gevolgd en succesvol afgerond. Daarnaast heeft hij met twee vrienden zijn eigen onderneming Festicoin opgericht. Festicoin is een bedrijf dat de muntjes van evenementen via een app naar je mobiele telefoon brengt; zo hoef je hiervoor nooit meer in de rij te staan. Het Regio College is er trots op dat Kevin de school zal vertegenwoordigen bij de verkiezing van Landelijke ambassadeur mbo op 23 november 2017.

Wat zijn Uitblinkers?
Uitblinkers, ook wel ambassadeurs, zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. Er wordt verder gekeken dan het halen van hoge cijfers. Het is belangrijk dat de student in staat is om anderen te inspireren en uit te dragen hoe leuk en waardevol het mbo is.

Het vervolg
Met de verkiezing op het Regio College is Kevin genomineerd voor de landelijke verkiezing waar in totaal zo’n veertig kandidaten aan deelnemen. Vanaf vandaag staat het profiel van Kevin op www.ditismbo.nl/ambassadeurs/2017. Vanaf 4 september kan er gestemd worden op Kevin en kunt u hem helpen de landelijke verkiezing te winnen.

 DSC3655
De vier kandidaten: Zed van Rosmalen, Dilsad Musul (op foto), Denise Kelder en Kevin Hoffer.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen