Menu
Actueel

Nieuws en pers

Regio College beretrots op leerling Sam Hendriks

dinsdag 10 november 2015

Sam Hendriks, leerling van de opleiding Allround timmerman niveau 3, is een van de vijf genomineerden voor de onderscheiding Jong Monumententalent. Aanstaande donderdag zal minister Bussemaker tijdens het Nationaal Monumentencongres in Hilversum bekend maken wie de titel wint.

Sam is uitgekozen uit 23 aanmeldingen. Hij is genomineerd door ROP Nederland vanwege de ontwikkeling die hij in zijn opleiding doormaakt en het uitmuntende werk dat hij aflevert. Hij werkt bij Restauratiebedrijf Bart Nieuwenhuijs en is dagelijks bezig met het behoud van ons cultureel erfgoed. Sam is een gedreven timmerman, een ware ambachtsman, die in staat is om het mooie van het verleden op een innovatieve manier te combineren met de wensen van de eigenaren van deze tijd.

Vorig jaar was Sam de winnaar van de Skills Heroes kampioenschap restauratie timmeren in Hengelo. We kunnen dus wel stellen dat we een echte restauratietopper in ons midden hebben.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen