Menu
Actueel

Nieuws en pers

Open dag Regio College op woensdag 21 maart

woensdag 14 maart 2018

Welke mbo-opleiding kies jij?

Binnenkort ben je klaar met je middelbareschoolopleiding. Weet jij al welke vervolgopleiding je dan gaat kiezen? De open dag van het Regio College helpt je bij de keuze voor het vak van jouw toekomst. Je kunt meer dan honderd uiteenlopende mbo-opleidingen bezoeken of je laten informeren over het vavo (havo en vwo). De open dag vindt plaats op woensdag 21 maart van 18.00 tot 20.00 uur in Zaandam, Purmerend en Koog aan de Zaan.

Tijdens de open dag kun je alle mbo-opleidingen bezoeken op het gebied van techniek, ICT, zorg & welzijn, economie, toerisme en sport. In mooie en moderne praktijklokalen laten studenten zien wat je straks gaat leren en met welke apparatuur, toepassingen of gereedschap je gaat werken. En natuurlijk kun je al je vragen stellen aan docenten en studenten.

Bij de assistenten in de gezondheidszorg vinden er diverse activiteiten plaats: bij de opleiding Doktersassistent wordt er een venapunctie gedaan, bij Apothekersassistent kun je crèmes of capsules maken en bij Tandartsassistent maak je een gipsafdruk van een gebit.
Bij infra kun je kennismaken met de docenten van de studenten die onlangs het NK Straatmaker hebben gewonnen!

Hulp bij het kiezen
Weet je nog helemaal niet welke opleiding je wilt gaan doen? Onze studieadviseurs helpen je graag. Zo nodig kun je een gratis beroepskeuzetest doen. 

Je bent van harte welkom op de open dag van het Regio College op woensdag 21 maart van 18.00 tot 20.00 uur, locatie Cypressehout 95, 97 en 99 in Zaandam, Spinnekop 2 in Purmerend en Wezelstraat 7b in Koog aan de Zaan (sport & bewegen). Voor bouw en metaaltechniek kun je op de techniekcampus in Zaandam terecht (Jufferstraat 3 en Jonkerplantsoen 2c).

Wil je je meteen inschrijven? Neem dan je ID-kaart mee. Kijk op www.regiocollege.nl voor meer informatie.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding 21 maart open dag21 maart open dagKom proefstuderenKom proefstuderen