Menu
Actueel

Nieuws en pers

Open dag Regio College 22 november

dinsdag 21 november 2017

Misschien weet je het allang, of je bent er nog helemáál niet mee bezig. Maar zit je in je eindexamenjaar, dan moet je binnenkort een vervolgopleiding kiezen. De open dag van Roc Regio College helpt jou bij de keuze voor het vak van jouw toekomst. Je kunt zo’n honderd uiteenlopende mbo-opleidingen bezoeken. De open dag vindt plaats op woensdag 22 november van 18.00 tot 21.00 uur in Zaandam, Purmerend en Koog aan de Zaan.

Tijdens de open dag kun je alle mbo-opleidingen bezoeken op het gebied van techniek, ICT, zorg & welzijn, economie, toerisme en sport. In mooie en moderne praktijklokalen laten studenten zien wat je straks gaat leren en met welke apparatuur, toepassingen of gereedschap je gaat werken. En natuurlijk kun je al je vragen stellen aan docenten en studenten.

Bewonder bijvoorbeeld een gloednieuwe hybride kraan van de infra-opleidingen, ga zelf een tubetje crème of een gipsen gebitsmodel bij assistenten gezondheidszorg maken, of zie hoe een etalage wordt ingericht bij handel. Voor de praktijklokalen van bouw, metaal- en procestechniek kun je op de techniekcampus in Zaandam terecht en voor sport & bewegen in Topsportcentrum De Koog.


Hulp bij het kiezen

Weet je nog helemaal niet welke opleiding je wilt gaan doen? Onze studieadviseurs helpen je graag. Zo nodig kun je een gratis beroepskeuzetest doen. 

Je bent van harte welkom op de open dag van het Regio College op woensdag 22 november van 18.00 tot 21.00 uur.

Lees hier welke locaties er allemaal meedoen aan de open dag en waar jouw opleiding zit. 

Wil je je meteen inschrijven? Neem dan je ID-kaart mee. Kijk op www.regiocollege.nl voor meer informatie.

 

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding 22 november open dag22 november open dagKom proefstuderenKom proefstuderen