Menu
Actueel

Nieuws en pers

Onze stagiairs bij JustHoreca in Zaandam

donderdag 18 juli 2019

Logo Transpachtergrond JUSTHORECA

JUSTHORECA is een van de stagebedrijven van het Regio College. Het bedrijf bestaat sinds 2 jaar en daardoor nog een echte startup te noemen. JUSTHORECA is gespecialiseerd in het opzetten, ondersteunen en begeleiden van keukenteams. In de afgelopen periode had het bedrijf 2 stagiaires van de opleiding Marketing en Communicatie van het Regio College.

Chris van Alphen, een van de eigenaren, is zelf oud-student van het Regio College. Hij weet als geen ander hoe belangrijk een stageperiode is tijdens je opleiding en biedt studenten graag de kans op een stageplek bij zijn bedrijf. Chris: “Als groeiend bedrijf bieden wij enthousiaste, hardwerkende studenten graag de kans bij ons hun stageperiode te vervullen. We bekijken samen met de student het plan van aanpak voor hun stage. We zorgen ervoor dat de stageopdracht altijd een kop en een staart heeft. De stagiair werkt aan een of meerdere projecten en rondt dit dan aan het einde van de stageperiode af.” Chris en zijn medewerkers leren ook van de studenten: “Je merkt echt dat het een nieuwe generatie is. De studenten zijn losser in hun aanpak, hebben geen 9-tot-5 mentaliteit wat ook een pré is in de horecabranche.”

Een van de stagiaires is Acelya Ozaslan. Zij zit in het eerste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie en een van de projecten waaraan zij werkt, is het opzetten van een geheel nieuwe website van JUSTHORECA, speciaal voor de werving van personeel. Samen met haar collega-stagiair Valentino en medewerkers van JUSTHORECA hebben ze de site vanaf het begin opgebouwd. Acelya en Valentino zorgen voor de inhoud van de website; het schrijven van de vacatureteksten, het maken van foto’s en filmpjes en het zorgen van up-to-date houden van de website. Acelya heeft het zo naar haar zin, dat ze zelfs na haar stage voor een aantal uren in dienst komt bij het bedrijf, waarbij ze een collega zal vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof.

JUSTHORECA, een mooi voorbeeld van een succesvol stagebedrijf en een bedrijf dat kansen biedt voor studenten!

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen