Menu
Actueel

Nieuws en pers

Mitchell Boldewijn Regio College mbo-ambassadeur

maandag 19 november 2018

Gelijke kansen voor alle mbo’ers om te bereiken wat ze willen, welk niveau een student ook doet. Dat is waar student bedrijfsadministrateur
Mitchell Boldewijn (21) naar streeft. Als enige Noord-Hollandse mbo-student stond Mitchell vandaag, samen met negen andere mbo-studenten, in de finale van de landelijke ambassadeursverkiezing. Wij zijn ontzettend trots dat Mitchell het Regio College vertegenwoordigt als mbo-ambassadeur!

Tijdens het Uitblinkersgala van het Regio College in juni werd Mitchell door jury en publiek al unaniem gekozen tot mbo-ambassadeur 2018. Mede voor zijn inzet bij CNV-jongeren waarin hij pleit dat de overheid niveau 2 studenten beter begeleidt naar de arbeidsmarkt.

Finale Landelijke Ambassadeur 2018
Samen met nog 41 andere uitblinkers van mbo’s streed Mitchell tijdens de nieuw opgezette verkiezingen van Dit is mbo genaamd ‘Mbo’ers pakken aan’. Alle lokale ambassadeurs lieten in deze drie challenges zien wat hun motivaties zijn en waar hun talenten liggen. Een professionele vakjury beoordeelde hen vervolgens op hun 21st century skills en riepen 10 finalisten uit.

Deze finalisten gingen tijdens de finale, gepresenteerd door Jan Versteegh, de strijd met elkaar aan. Na een lang beraad koos de vierkoppige jury uiteindelijk Desiree Hernandez van het Albeda College als winnaar. Het Regio College is ontzettend trots op onze Uitblinker Mitchell. Zijn passie en gedrevenheid zullen ervoor zorgen dat hij nog hele mooie stappen gaat maken in zijn carriere en voor onze maatschappij.

 Foto Mitchell                         

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen