Menu
Actueel

Nieuws en pers

Malek Mohamed wint skills wedstrijd Hotelreceptionist

donderdag 2 november 2017

Op donderdag 2 november vond de eerste schoolwedstrijd ‘skills Hotelreceptionist’ voor studenten van de opleiding Zelfstandig medewerker leisure & hospitality van het Regio College plaats. Malek Mohamed, Marijke Schmidt, Ruby Memoracion en Tessa de Wildt werden door de docenten van het team Toerisme & Recreatie voorgedragen voor deze wedstrijd.

Mariann Hulst – Tulok, teammanager van de afdeling Toerisme & Recreatie, verzorgde de opening waarna de studenten een aantal frontoffice –en backoffice opdrachten kregen. Ze moesten een aantal rollenspellen uitvoeren zoals het maken van een telefonische reservering, een check-in regelen en een check-out met een klacht behandelen. Als afsluiter moesten de studenten nog de finaleopdracht voor de gehele jury uitvoeren.

De jury, bestaande uit 3 medewerkers van Hampshire hotels, benoemde Malek Mohamed tot de winnaar. Malek gaat begin maart 2018 strijden in de halve finale om hopelijk door te gaan naar de finale van de WorldSkills Nederland. Deze worden van 15 – 17 maart 2018 gehouden op het Deltion College in Zwolle.

2017 11 02 PHOTO 00000085

Foto v.l.n.r.: Tessa de Wildt, Malek Mohamed, Marijke Schmidt en
Ruby Memoracion

2017 11 02 PHOTO 00000092

Foto: de studenten van het Regio College en de medewerkers van het
Hampshire hotel

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen