Menu
Actueel

Nieuws en pers

Kleuters Klimop verrast door Regio College leerlingen

vrijdag 18 oktober 2013

Spannende goocheltrucs, geschminkte gezichtjes en een spetterende minidisco, zorgen voor een gymzaal met ruim zestig swingende kinderen. Voor de kleuters van basisschool de Klimop uit Purmerend was het op woensdag 16 oktober groot feest. Mbo-leerlingen Outdoor & adventure van het Regio College Purmerend verzorgden met veel enthousiasme een knallend kinderfeest.

K3, Kinderen voor Kinderen en liedjes uit grootmoederstijd klinken uit de boxen. Vrolijk dansen de kleuters op de maat tijdens de minidisco. Afgelopen woensdag werden ruim zestig kleuters getrakteerd op een spectaculair kinderfeest. In de vrolijk versierde ruimte genoten de kinderen van alle georganiseerde spelen.

Als de muziek uit gaat en alle kinderen in een grote kring zitten is het tijd voor een echte goochelshow. Regio College leerlingen Roemello Tolud, Dion Karreman en Matthijs Mesman schudden als volleerde goochelaars de gekste trucs uit de mouw. Na de goochelshow wacht er nog één verrassing. Voor alle kinderen wordt er een ballonfiguur gemaakt. Natuurlijk gaan deze figureren samen met een zakje snoep met de kinderen mee naar huis.

“Volgens mij hebben de kinderen een geweldig feest gehad. Het was ontzettend mooi om te zien hoe de leerlingen vol enthousiasme aan de slag zijn gegaan met dit project. Zelfs de directeur van de Klimop zei na afloop onder de indruk te zijn van de kwaliteiten en het enthousiasme van de leerlingen!”, aldus Martina de Lange docent Outdoor & adventure. Het kinderfeest is volledig georganiseerd door eerstejaars leerlingen van de opleiding. Het is de afsluitingsopdracht van de opdracht Animatievaardigheden.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen