Menu
Actueel

Nieuws en pers

Kinderen bevrijden Superman

woensdag 20 februari 2013

Try-out kinderfeest groot succes

"We hebben Superman gered!" Dat hoor je kinderen niet vaak zeggen als ze van een kinderfeestje thuiskomen. Een held bevrijden uit de handen van de slechterik, het is de droom van ieder kind. Voor een tiental kinderen werd deze droom werkelijkheid tijdens het superhelden kinderfeest georganiseerd door Outdoor & adventure leerlingen van het Regio College. Met een cape omgeslagen en een masker op voelt Lizelotte (7) verkleed als Mega Mindy zich een echte superheld. Op vrijdag 15 februari gingen de kinderen allerlei uitdagen aan om Superman te bevrijden.

Terwijl de kinderen met gespitste oren in een kring zitten, opent Regio College leerling Anikka de Jong een grote envelop. Er blijkt een brief van Superman in te zitten. Hij is gevangen genomen en vraagt de kinderen om hulp. ‘Met heldenkennis, een heldenmasker en een heldencape kunnen jullie de sleutel vinden om mij te bevrijden’, schrijft Superman aan de kinderen.


Met veel plezier gaan de kinderen de uitdaging aan. Want een dag in de huid van een superheld kruipen, welk kind wil dat nou niet? Met diverse spellen zoals ‘ren je rot’ en het ‘tik en bevrijd spel’ scoren de kinderen heldenpunten. Als echte helden leggen de kinderen het hindernisparcours af en bereiken ze de sleutel tot Superman.

Organisatie Spurd benaderde de opleiding Outdoor & adventure om een kinderfeest te ontwikkelen. De leerlingen bedachten in groepjes originele feestjes. Spurd koos het Superhelden feest om mogelijk in hun programma aan te bieden. Op vrijdag 15 februari mochten de leerlingen hun themafeest proefdraaien met een groep enthousiaste 6-8-jarigen.


Toen alle blije superheldkinderen naar huis gingen, keken de Regio College leerlingen terug op de geslaagde middag. Ingrid Schuurman van organisatie Spurd feliciteerde de leerlingen met het topfeest. Ze gaf aan te zien dat dit kinderfeestje het in zich heeft om binnen Spurd aangeboden te worden. “Het feest is themagericht, sportief en spreekt de kinderen enorm aan!”

Kinderen Bevrijden Superman

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen