Menu
Actueel

Nieuws en pers

Kies een opleiding met baangarantie

dinsdag 6 februari 2018
De rioleringswerker metselt een schildmuur in een betonnen rioolbuis.
 
15 februari 2018: open dag infra-opleidingen

De baankansen in de infra zijn erg goed. Werkgevers schreeuwen zelfs om arbeidskrachten. Heb je nog geen vakopleiding, maar wil je wel al aan de slag? Geen probleem. Opleiders SPG Noord-Holland en het Regio College geven aan dat er in Noord-Holland volop leerwerkplekken zijn op mbo-niveau 1 tot en met 4. Kom voor meer informatie naar de open dag op 15 februari tussen 16.00 en 21.00 uur, Stationsplein 129 in Heerhugowaard. De infra-opleidingen van het Regio College zijn gevestigd bij SPG Noord-Holland.
 
Wat is infra
Infra is een ander woord voor grond-, water- en wegenbouw. We hebben allemaal belang bij goede (water)wegen, bruggen, riolen en veilige dijken. In de infra maak of onderhoud je samen met je team de infrastructuur. Dat zijn vaak grote projecten waarbij je met groot materieel aan het werk gaat. Er zijn verschillende beroepen in de infra, variërend van straatmaker tot machinist en van werkvoorbereider tot uitvoerder. Klik hier voor het opleidingsaanbod en de bijbehorende beroepen binnen de infra.

 

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen