Menu
Actueel

Nieuws en pers

“Ik wil graag alles uit mijn opleiding halen”

donderdag 9 oktober 2014

Kevin Hoffer zet opleiding naar zijn hand

Er zijn gemotiveerde leerlingen en heel gemotiveerde leerlingen. Kevin Hoffer, leerling van het Regio College in Zaandam, behoort tot die laatste groep. “Om mijn kansen op een stageplaats bij een ontwerpbureau te vergroten, vond ik het belangrijk om vooraf het CSWA-certificaat (3D-tekenen) te halen. Gelukkig had ik bij het Regio College de mogelijkheid om mijn opleiding te verbreden door dit certificaat te behalen.” Kevin is niet alleen een gemotiveerde, maar ook een snelle leerling. Binnen twee maanden was hij in het bezit van het certificaat.

Kevin volgt de driejarige opleiding Technicus middenkader engineering (BOL, niveau 4). Dat Kevin tijdens zijn opleiding de mogelijkheid had om een CSWA-certificaat te behalen is niet vanzelfsprekend. “Als technicus middenkader engineering  hou je je onder andere bezig met het ontwerpen en onderhouden van producten. In de opleiding leer je de basis van 3D-tekenen, maar wij willen onze leerlingen de kans geven om hier nog een stap verder in te gaan. We bieden ze daarom aan om tijdens de opleiding het CSWA-certificaat te behalen. De leerlingen mogen zelf bepalen of ze hier gebruik van maken. Uiteraard zijn wij heel trots op Kevin dat dit hem in zo‘n korte tijd is gelukt”, aldus Jos Snijders, docent bij het Regio College.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen