Menu
Actueel

Nieuws en pers

Meer dan 130 mbo-opleidingen openen hun deuren op 18 maart

donderdag 12 maart 2015

Je toekomst start bij het Regio College

Bezoek een echte kappersshow, trek een pak aan om te ervaren hoe het is om oud en stram te zijn, neem een kijkje in de gloednieuwe sporthal, of doe mee aan een van de creatieve workshops. Het open huis van het Regio College is dé plek om je te oriënteren op het vak van jouw toekomst. Er is informatie over ruim 130 mbo-opleidingen, havo en vwo en meer dan 35 cursussen voor volwassenen. Uiteraard is het ook mogelijk om je voor een opleiding in te schrijven. Het open huis is op woensdag 18 maart van 18.00 tot 20.30 uur in Zaandam en Purmerend.

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt kun je je uitgebreid laten informeren over alle mbo-opleidingen. Weet je nog helemaal niet wat je wilt? Studieadviseurs helpen je graag. Je kun ook een beroepentest doen. 

Beleef het zelf
Je wilt natuurlijk graag zien waar je straks les krijgt. In de praktijklokalen geven leerlingen workshops en demonstraties van wat ze geleerd hebben. Je mag bijvoorbeeld zelf proberen om een injectie te geven en bloeddruk te meten. Maar je kunt ook ervaren hoe het is om met een tillift opgetild te worden, en om slecht te zien en slecht te horen. Ook kun je een kijkje nemen in de wereld van techniek of een bezoek brengen aan de spetterende kappersshow. In het professioneel uitgeruste praktijklokaal, dat niet onderdoet voor een kapsalon uit het topsegment, laten deelnemers zien wat je allemaal met de haren van een model kunt doen. 

Cursussen en havo/vwo (vavo)
Het Regio College biedt ook een groot aanbod cursussen en opleidingen voor volwassenen. Daarnaast kun je bij de vavo je havo- of vwo-diploma halen. 

Het open huis van het Regio College is op woensdag 18 maart van 18.00 tot 20.30 uur, Cypressehout 95 en 99 in Zaandam en Spinnekop 2 in Purmerend. Kijk op www.regiocollege.nl voor meer informatie.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Win een gratis behandeling door docent en Goldwell producten Win een gratis behandeling door docent en Goldwell producten