Menu
Actueel

Nieuws

Intussen bij studente Rosalie in de regio

maandag 6 april 2020

Rosalie In De Regio

Hallo allemaal,

Ik hoop dat jullie allemaal nog in goede gezondheid verkeren tijdens deze crisis! Mijn naam is Rosalie Kats, ik volg de opleiding Apothekersassistente op het Regio College.
Daarnaast ben ik ook ambassadeur van deze prachtige school en mag ik mijzelf de voorzitter van de Studentenraad noemen.

Het is jullie uiteraard allemaal niet ontgaan wat er momenteel voor iets vreselijks in de wereld gebeurt door het coronavirus. En het is wel heel duidelijk dat we dit heel serieus moeten nemen. We nemen waar hoe ongelooflijk hard iedereen elkaar waar mogelijk helpt en helemaal alle mensen die werken in de vitale beroepen. Onze verpleegkundigen, doctoren, docenten maar ook de supermarktmedewerkers, mensen in het distributiecentra en nog vele anderen maken overuren. 

Zelf volg ik de opleiding Apothekersassistente en op dit moment loop ik stage bij Apotheek Kleurrijk in Zaandam en je raadt het al: ook wij maken deze dagen vele overuren! Daarnaast werk ik in een supermarkt op de broodafdeling waar we ook overuren draaien om iedereen van brood te kunnen voorzien (hamsteren is echt niet nodig 😉).

Ja ook ik werk nu 7 dagen per week en ik merk dat ik moe aan het worden ben, maar ik geef niet op want wij, al die mensen die zo hard werken, doen dit voor jullie! Wij hebben hoop en vertrouwen in de toekomst en wij willen ervoor zorgen dat we deze crisis met elkaar gaan overwinnen. Daarom zijn wij blij dat jullie zoveel mogelijk thuisblijven, voor ons en voor jullie zelf!

Ik kom zelf amper meer thuis, eigenlijk alleen om te slapen zodra mijn werk er weer op zit. En dit doe ik niet alleen omdat het voor mij nu super druk is maar vooral ook omdat mijn broertje zware astma heeft en tot één van de grote risicovolle doelgroepen behoort. Ik zie hem amper en dat doet best zeer maar wij luisteren naar de maatregelen! Daarnaast hebben wij het volgende motto thuis: ‘Het geluk van de leuke dagen kan je niet optimaal waarderen of beseffen als je nooit de slechte dagen hebt beleefd’! Dit wil ik ook aan jullie meegeven.

Dus count your blessings and we got this! #Staysafe!

Liefs Rosalie

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Bekijk de vacaturesBekijk de vacatures