Menu
Actueel

Nieuws en pers

Grip op je toekomst bij het Regio College

dinsdag 11 maart 2014

Bezoek de techniekboulevard, doe mee aan creatieve workshops  en kom kijken naar de bouw van de nieuwe sportzaal tijdens het open huis van het Regio College. Je komt hier alles te weten over de opleiding van je keuze en je kunt je meteen inschrijven als je je ID-kaart meeneemt. Er is informatie over ruim 130 mbo-opleidingen, vavo (havo en vwo) en meer dan 35 cursussen voor volwassenen. Het open huis vindt plaats op 20 maart van 18.00 tot 20.30 uur in Zaandam en Purmerend.

Voorlichting

Op de informatiemarkt kun je je uitgebreid laten voorlichten over alle mbo-opleidingen van het Regio College. Ook kun je een bezoek brengen aan de afdelingen waar jij straks les gaat krijgen. Leerlingen geven daar demonstraties van wat ze al geleerd hebben. Zo kun je bijvoorbeeld in Purmerend, samen met leerlingen van de opleiding Medewerker kinderopvang (niveau 4), meedoen aan verschillende creatieve workshops.

Techniekboulevard

Tijdens het open huis wordt een breed aanbod aan techniekopleidingen gepresenteerd. Opleidingen op het terrein van: infratechniek, bouw, proces-techniek, installatietechniek, metaaltechniek en elektrotechniek staan in Zaandam allemaal bij elkaar in één vleugel van het gebouw. Je hebt direct een totaaloverzicht van opleidingen met kans op werk.

Gloednieuwe sportzaal

Als je op het Regio College een opleiding gaat volgen in Zaandam, kun je binnenkort gebruik maken van de nieuwste sportfaciliteiten. De bouw van de sportzaal is in volle gang. Natuurlijk vinden de lessen van Sport en bewegen ook in deze sportzaal plaats.

Cursussen, deeltijdopleidingen en Vavo

Daarnaast kun je je laten informeren over het uitgebreide aanbod cursussen en deeltijdopleidingen voor volwassenen, bijvoorbeeld boekhouding, secretarieel, administratie of een computercursus. Wil je je havo- of vwo diploma of deelcertificaten halen? Dan kun je je aanmelden voor de vavo.


Het open huis van het Regio College vindt plaats op 20 maart van 18.00 tot 20.30 uur, Cypressehout 95 en 99 in Zaandam en Spinnekop 1 in Purmerend. Kijk op www.regiocollegeopenhuis.nl voor meer informatie.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen