Menu
Actueel

Nieuws en pers

Finalisten Uitblinker 2019 zijn bekend

vrijdag 10 mei 2019

Ze zijn bekend…de 3 finalisten van het Regio College Uitblinkersgala zijn Rosalie Kats (opleiding Apothekersassistent), Levi Stuurman (opleiding ICT) en Yentl Sachs (opleiding Manager Retail). Op maandag 20 mei gaan zij de strijd met elkaar aan om de titel ‘Uitblinker van het jaar 2019’ te behalen.

Foto Finalisten Uitblinker 2019

Op donderdag 9 mei moesten alle halve finalisten, naast de 3 finalisten waren dit Britt Suasso de Lima de Prado, Melanie Brevé, Roy Haasbroek, Maarten Telleman, Kelly Roemer en Bener Bas, pitchen voor de 3 onderwijsdirecteuren van het Regio College. Daarvoor hadden zij een speciale training gekregen van de Nederlands kampioen pitchen Jouri Schoemaker. Nadat alle halve finalisten hun pitch hadden gedaan, ging de jury in beraad. Het was een lastige keuze omdat alle studenten zeer talentvol zijn maar uiteindelijk werden Rosalie, Levi en Yentl tot finalisten bekroond.

Het Uitblinkersgala

Op maandag 20 mei organiseert Regio College het Uitblinkersgala in het Zaantheater. De avond wordt gepresenteerd door danser en acteur Juvat Westendorp. Met een programma bestaande uit spetterende acts zoals onder andere een optreden van Kimberley Maasdamme (the Voice) gecombineerd met mooie pitches van onze studenten gaan wij een feestelijke avond neerzetten waarbij wij onze Uitblinkers in de spotlights zullen zetten. Onze drie Uitblinker finalisten presenteren zich tijdens het gala voor het publiek en vakjury waaronder onze Mitchell Boldewijn, de Regio College Uitblinker 2018! Het publiek en de vakjury kiezen gezamenlijk de uiteindelijke Uitblinker van het Regio College.

Ook Nieuwsblad de Zaankanter zal weer aandacht besteden aan het Uitblinkersgala. Zij zullen de 3 finalisten ook interviewen.

 

 

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen