Menu
Actueel

Nieuws en pers

Een blik in de toekomst op de open dag van het Regio College

woensdag 14 november 2018

Weet jij al wat je wilt worden of twijfel je nog? Als je nu in je eindexamenjaar zit, is het tijd om te gaan kiezen. De open dag van roc Regio College helpt jou bij deze lastige keuze. Je kunt meer dan honderd uiteenlopende mbo-opleidingen bezoeken of je laten informeren over het vavo (havo en vwo). Moderne technische snufjes bekijk je op het ‘Plein van de toekomst’ in het Atrium. De open dag vindt plaats op woensdag 21 november van 18.00 tot 21.00 uur in Zaandam, Purmerend en Koog aan de Zaan.

Tijdens de open dag kun je alle mbo-opleidingen bezoeken op het gebied van techniek, ICT, zorg & welzijn, economie, toerisme en sport. In mooie en moderne praktijklokalen laten studenten zien wat je straks gaat leren en met welke apparatuur, toepassingen of gereedschap je gaat werken. En natuurlijk kun je al je vragen stellen aan docenten en studenten.


Plein van de toekomst

In het Atrium van onze locatie aan de Cypressehout vind je op deze avond het Plein van de toekomst. Hier worden o.a. een VR-bril, een zorgrobot en een automatische rollator gepresenteerd. In steeds meer beroepen wordt gebruikgemaakt van deze nieuwe technieken en het Regio College gaat graag met zijn tijd mee. Een uniek kijkje in de toekomst dus, want wie weet ga je later zelf wel met één van deze attributen aan de slag!

Hulp bij het kiezen

Weet je nog helemaal niet welke opleiding je wilt gaan doen? Onze studieadviseurs helpen je graag. Zo nodig kun je een gratis beroepskeuzetest doen. 

Je bent van harte welkom op de open dag van het Regio College op woensdag 21 november van 18.00 tot 21.00 uur, locatie Cypressehout 95, 97 en 99 in Zaandam, Spinnekop 2 in Purmerend en Wezelstraat 7b in Koog aan de Zaan (sport & bewegen). Voor bouw en metaaltechniek kun je op de techniekcampus in Zaandam terecht (Jufferstraat 3 en Jonkerplantsoen 2c).

Wil je je meteen inschrijven? Neem dan je ID-kaart mee. 

Kijk hier voor meer informatie over de open dag!

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen