Menu
Actueel

Nieuws en pers

Regio College back to the fifties

donderdag 4 februari 2016

Het was een drukke periode van plannen, organiseren en repeteren, maar afgelopen woensdag was het zo ver bij het Regio College in Zaandam. Aline Weel, Floor Glorie, Arjenne Jonkhoff en Julie Jacob bruisen een dag later nog na van enthousiasme. “Samen met onze studiegenoten hebben we een spectaculaire show neergezet, waarbij het publiek ook een plekje op het podium wist te bemachtigen”, vertelt Aline. “Ik zou het zo weer willen organiseren”, vult Arjenne haar aan.
Half november kregen de derdejaars studenten van de opleiding Recreatiemedewerker de opdracht om een beleving te creëren, met als doelgroep hun ouders. De studenten kwamen met drie voorstellen, welke door de tweedejaars studenten van Recreatie beoordeeld werden. De uitkomst: de Rock & Roll Dinnershow!

Nadat het thema bekend was gingen de 28 studenten aan de slag. De derdejaars namen de leiding en samen met de tweedejaars wisten ze er iets moois van te maken. Floor: “We hebben uitgebreid research gedaan bij onze ouders. Waar denk je aan bij Rock & Roll? Wie waren de artiesten? Welke kleding droegen ze?” Elke derdejaars student was als General Manager verantwoordelijk voor een onderdeel van de dinnershow. Julie: “Samen met mijn team was ik verantwoordelijk voor het eten. Het was een hele klus om voor 34 gasten het eten in één keer door te kunnen geven.” Ook was er een team dat door middel van een Facebookpagina ‘zin’ creëerde. Tijdens de organisatieperiode werden alle voorbereidingen op deze pagina in beeld gebracht.”

Tijdens de avond verzorgden de derdejaars verschillende dansacts, waarbij het publiek zo nu en dan ook op het podium werd uitgenodigd. De tweedejaars studenten vulden het programma aan met een quiz in de stijl van ‘Ik hou van Holland’. Aan alles was gedacht om het Rock & Roll thema door te voeren. Dit was natuurlijk terug te zien in de aankleding. Maar ook aan de kapsels, die door de studenten van de kappersopleiding werden verzorgd. Arjenne: “We wilden echt iets goeds neerzetten.” “En dat is ook zeker gelukt. Het was een geslaagde avond, waarbij optredens en eetmomenten elkaar mooi afwisselden”, vult docent Anja Scheffer haar student aan.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen