Menu
Actueel

Nieuws en pers

Denise Kelder winnaar StartUP! Excellent Ondernemen op het Regio College

dinsdag 4 juli 2017

Het roc Regio College sluit het ondernemersprogramma StartUP! Excellent Ondernemen feestelijk af met een ‘Grande Finale’ op dinsdag 4 juli 2017. In dit programma worden mbo-studenten opgeleid tot (startende) ondernemer.

‘Grande Finale’ StartUP! Excellent Ondernemen
Dinsdagavond 4 juli presenteerden de studenten van StartUP! Excellent Ondernemen hun ondernemingen voor het grote publiek in Proeverij de Koekfabriek te Zaandam. Het programma werd afgesloten met een ‘Grande Finale’ gepresenteerd door Bert Wagenaar van Krefeld. Cabaretiere Funda Müjdi inspireerde de studenten en de andere gasten met haar persoonlijke levensverhaal. Aan de jurytafel zaten Cedric Cairo (Rabobank), PitchQueen Nathalie Mangelaars, Jantine Konijn (Zaans Ondernemersnetwerk) en Gerrit-Jan Kleijne (Regio College), die de studenten het hemd van het lijf vroegen en beoordeelden op hun bedrijfspresentaties.

De 9 studenten van het Regio College, die de afgelopen 8 maanden keihard hebben gewerkt, presenteerden hun nieuwe ondernemingen aan het publiek en de jury. Na alle presentaties werden de 3 finalisten gekozen. Dit waren Bijtjoux (Chantal van Zwol), Festicoin (Bram Rijken, Kevin Hoffer en Miquel Scipio) en BY DÉNI (Denise Kelder). In de ‘Grande Finale’ werd de finalisten gevraagd wat hun plannen waren met het prijzengeld van €5.000,- dat gewonnen kon worden.

De jury was unaniem en koos Denise Kelder met haar bedrijf BY DÉNI (www.bydeni.nl) als winnaar. Haar goed uitgewerkte ondernemersplan, verdienmodel en enthousiasme overtuigde de jury om voor haar te kiezen. Uiteraard was Denise ontzettend blij en verrast met de overwinning. Alle studenten ontvingen uit handen van Dorien Nelisse (College van Bestuur) een certificaat voor deelname aan dit onderwijsprogramma.

Denise Kelder Website

Een Excellent Programma
Dit programma gaat verder, en dieper, dan de reguliere opleidingen over ondernemerschap. De focus ligt op het kennis vergaren van ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen in de praktijk.

In het theoretische onderdeel wordt middels workshops de benodigde kennis op interactieve wijze aangeboden door ervaren ondernemers. In het onderdeel ‘Bouw een Bedrijf’ leert de student de fijne kneepjes van het praktisch ondernemerschap. Aan het einde van de opleiding krijgen de studenten een ‘Open Badge’ waarmee zij kunnen aantonen dat zij het programma succesvol hebben afgerond. Bovendien maken zij kans op een financiële bijdrage van € 5000,- gesponsord door de Rabobank. 

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen