Menu
Actueel

Nieuws en pers

Deelnemers zetten zich in voor SamenLoop voor Hoop

vrijdag 21 juni 2013

Acht eerstejaars deelnemers van de opleiding Marketing en communicatie zetten zich komend weekend in als vrijwilliger tijdens de SamenLoop voor Hoop Zaanstad. Dit evenement start op 22 juni om 16.00 uur op het terrein van AV Lycurgus, Marslaan 2 in Krommenie. Met dit bijzondere evenement wordt het leven gevierd, worden (ex)kankerpatiënten in het zonnetje gezet, worden overledenen herdacht en wordt er geld ingezameld voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling, waarmee geld wordt opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. De wandeling staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Maar er wordt niet alleen gewandeld, de teams hebben ook kraampjes met (zelfgemaakte) spulletjes, hapjes en drankjes. Er zijn leuke activiteiten en lokale artiesten zorgen voor spetterende optredens. Kijk voor meer informatie op www.zaanstad.samenloopvoorhoop.nl.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk tot 6 aprilProefstuderen