Menu
Actueel

Nieuws en pers

Dag van de verbinding bij het Regio College

vrijdag 14 februari 2020
A3
Zo'n zestig ouderen kregen vandaag een gezellige dag aangeboden door studenten van de opleidingen dienstverlening, uiterlijke verzorging en entree. Het was dé gelegenheid voor jong en oud om elkaar te ontmoeten. De ouderen kregen een warm onthaal van wethouder Songül Mutleur waarna zij een geheel verzorgde dag gingen beleven: onder andere kregen zij een  mini-manicure door studenten uiterlijke verzorging, ze deden mee aan een quiz – door studenten van dienstverlening. Verder waren er knutsel activiteiten, werd er koersbal en boccia (soort jeux des boules) gespeeld en deden ze mee aan een heuse escape room!
 
Naast de ontvangst bij het Regio College bezochten studenten helpende zorg- en welzijn vandaag buurt- en verzorgingshuizen in Zaandam om daar activiteiten met de ouderen te doen zoals valentijnskaarten maken. 
 
De lunch werd volledig verzorgd door onze huiskok docent Paul Meijer samen met pre-Entree studenten uit Purmerend. Deze lunch werd volledig gesponsord door Albert Heijn. De koffie en thee met koekje werd door Markies catering gesponsord. Het ontwerp van de deelname kaartjes is gesponsord door Studio Lieke Weenink. Deze dag is tot stand gekomen in samenwerking tussen gemeente Zaanstad, het Regio College en verschillende buurt- en verzorgingshuizen in Zaandam.
Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen