Menu
Actueel

Nieuws en pers

BuitenSPEELdag Purmerend

donderdag 6 juni 2019

Woensdagmiddag 12 juni heeft de landelijke BuitenSPEELdag in Purmerend als thema ‘Feest in Purmerend!’. Alle kinderen in Purmerend en omgeving kunnen dan meedoen aan het gratis speelspektakel in het teken van feesten. De BuitenSPEELdag in de Marktstad is op vier locaties: Koemarkt, speelplein De Kraal in Weidevenne, park De Driegang in de Purmer-Zuid en de Sweelinckstraat in Wheermolen.

Woensdag 12 juni is Purmerend vanwege de BuitenSPEELdag weer hét domein van spelende kinderen. De BuitenSPEELdag heeft dit jaar een extra feestelijk karakter met diverse activiteiten. De sportieve speelactiviteiten verschillen per locatie die elk eigenlijk voor even een bijzonder schoolplein zijn. Op elke locatie is onder veel meer een springkussen. Op de Koemarkt is er ook het schuimkussen om gierend van het lachen over te buikglijden. Wie dat gaat doen krijgt van Spurd en het Regio College het advies zwemkleding mee te nemen en een handdoek.  

De gratis toegankelijke BuitenSPEELdag 2019 is van 13.30 uur tot 16.30 uur. JOGG-Purmerend schenkt lekker fruitwater als dorstlesser. Bewegen en water drinken dragen bij aan een gezondere leefstijl. Medewerk(st)ers van Spurd, tientallen studenten pedagogisch werk van het Regio College en medewerk(st)ers JOGG-Purmerend laten jonge kinderen ervaren hoe leuk buiten spelen is.

 

 Posterbuitenspeeldag2019

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen