Menu
Actueel

Nieuws en pers

Bedrijven en Regio College leren van elkaar

vrijdag 1 maart 2013

In een echte Zaanse omgeving, met een heerlijke lunch, waarbij volop genetwerkt kan worden, genieten ruim 100 relaties van het Regio College. Ze zijn op 28 februari in Inntel Hotels bijeengekomen voor de praktijkopleidersbijeenkomst voor de metaal-, elektro- en installatietechniek. “Werkgevers en onderwijs hebben elkaar hard nodig als het gaat om kwalitatief hoogwaardig beroepsonderwijs dat aansluit bij de praktijk.”, aldus Koos Oudkerk, docent bij het Regio College.

Verschillende sprekers brachten de relaties op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het beroepsonderwijs. In het tweede deel van de middag werden de relaties uitgenodigd om aan workshops deel te nemen. De thema’s van de workshops waren: kwalificerend beoordelen in de beroepspraktijk, loopbaanontwikkeling van instroom, en social media in het onderwijs. Een druk programma, maar zeer geslaagd. Koos Oudkerk: “Onze relaties waren erg enthousiast. En ons doel, het verstevigen van de relatie tussen bedrijfsleven en het onderwijs, hebben we dan ook zeker bereikt.”


De praktijkopleidersbijeenkomst voor de metaal-, elektro- en installatietechniek wordt elke twee jaar georganiseerd in samenwerking met Kenteq, het kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk tot 6 aprilProefstuderen