Menu
Actueel

Nieuws en pers

Deelnemers Regio College organiseren activiteiten voor jong en oud

maandag 12 oktober 2015

Ter voorbereiding van hun examen organiseren de derdejaars leerlingen van de opleiding Managementassistent/Directiesecretaresse halverwege en eind oktober in groepjes activiteiten bij diverse scholen en instellingen onder de noemer Saen Mundial. Deze activiteiten variëren van knutselen tot high tea.

Zo zijn er op woensdag 14 oktober drie activiteiten:

- Eén groep gaat met bewoners van de Prinsenstichting in Koog aan de Zaan tussen 9 en 13 uur mooi versierde T-shirts maken en lunchen.

- Eén groep verzorgt voor bewoners van verzorgingshuis Saenden in Zaandam tussen 14.30 en 17.00 uur een high tea en diverse spelactiviteiten.

- Kinderen groepen 3 en 4 van basisschool De Tamarinde in Zaandam krijgen een herfstochtend aangeboden door een groep leerlingen. Ze gaan lekker knutselen met als thema herfst en een spel spelen.

Donderdagmiddag 15 oktober gaat een groep leerlingen met ouderen uit Evean Westerwatering in Zaandam een halloweenstuk maken.

Dinsdag 27 oktober verzorgen derdejaars leerlingen een high tea bij bewoners van Vierhorst in Purmerend. Daarnaast doen ze enkele knutsel- en spelactiviteiten met de ouderen.

Woensdag 28 oktober gaat een groep derdejaars tussen 11.00 en 14.30 uur met leerlingen van de groepen 3,4 en 5 van basisschool De Jagersplas cupcakes versieren en een sportactiviteit doen.

Bij Saen Mundial is het de bedoeling dat een groepje leerlingen op eigen kracht een bijeenkomst/evenement organiseert als voorbereiding op de proeve van bekwaamheid (kerntaak ‘Voert taken uit rondom planning en organisatie’), die als examen aan het eind van dit schooljaar wordt afgenomen.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen