Menu
Actueel

Nieuws en pers

Activiteiten Regio College tijdens Week van de Alfabetisering

maandag 9 september 2013

Voor mensen met een taalachterstand is de Week van de Alfabetisering het moment om kennis te maken met het aanbod gratis lessen Nederlandse taal van het Regio College. Er zijn activiteiten in Zaandam en in Purmerend.

Purmerend
Op dinsdag 10 en donderdag 12 september is er een taalmarkt in de bibliotheek in Purmerend. Het Regio College zal daar informatie geven over de gratis lessen Nederlandse taal voor mensen met een taalachterstand. Deelnemers zullen, als ervaringsdeskundigen, informatie geven en vragen beantwoorden. Tijdens de markt kunnen geïnteresseerden ook een workshop volgen waarin zij kennis kunnen maken met de taallessen.

De workshops van het Regio College vinden plaats op dinsdag 10 september van 14.30 tot 15.30 uur en op donderdag 12 september van 14.00 tot 15.00 uur. Locatie: NL plein in de bibliotheek van Purmerend, Waterlandlaan 40.

Zaandam
Op woensdag 11 september is er een informatiemarkt in De Bieb in Zaandam. Geïnteresseerden kunnen daar kennismaken met het gratis aanbod Nederlandse taallessen van het Regio College. De markt vindt plaats van 14.00 tot 15.30 uur in De Bieb Zaandam, Westzijde 170.

In Zaandam krijgen de deelnemers van de taallessen een rondleiding door De Bieb en kunnen zij kennis maken met het speciaal voor mensen met een taalachterstand ingerichte gedeelte. Ook krijgen zij een abonnement voor een jaar.

 

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk tot 6 aprilProefstuderen