Menu
Actueel

Nieuws en pers

7 studenten Regio College naar Skills Heroes Finales

woensdag 14 februari 2018

In januari 2018 zijn op diverse mbo’s de Skills-kwalificatiewedstrijden gehouden. Ook het Regio College leverde 10 studenten aan voor deze wedstrijden. Maar liefst 7 van hen mogen strijden tijdens de Skills Heroes Finales. Deze vinden van 15 tot en met 17 maart plaats op diverse locaties in het oosten van het lands. De finale van de straatmakers vindt plaats op 2 en 3 maart bij ROC West-Brabant.

Onze toppers
Deze toppers gaan namens het Regio College strijden tijdens de landelijke Skills Heroes Finales: 

Naam

Skills

Waar?

Ricky Broekhof

Straatmaker

2 en 3 maart ROC West-Brabant

Robin Ruiter

Straatmaker

2 en 3 maart ROC West-Brabant

Niels Pos

Restauratietimmerman

16 en 17 maart ROC van Twente

Damien de Vries

Restauratietimmerman

16 en 17 maart ROC van Twente

Thom Deerenberg

Sanitaire- en verwarmingstechnicus

15, 16 en 17 maart ROC van Twente

Sam Veerbeek

Elektrotechnicus gebouwen

15, 16 en 17 maart ROC van Twente

Stijn Limonard

Applicatieontwikkelaar

15, 16 en 17 maart IJsselhallen Zwolle

Wij wensen al onze studenten heel veel succes!

Skills The Finals
Voor het mbo worden er 59 Skills Heroes finales georganiseerd verdeeld over zes verschillende locaties. Op de website www.skillsthefinals.nl kun je zien welke finales op welke locaties worden georganiseerd. Het leuke van Skills The Finals is dat iedereen daar bij aanwezig mag zijn! Kom je alleen om even kijken en/of aanmoedigen? Of neem je jouw leerlingen/studenten mee? Naast de vakwedstrijden vindt er namelijk een uitgebreid LOB-programma plaats voor leerlingen en studenten. Daarnaast zijn er organisaties en bedrijven aanwezig om mbo-studenten extra informatie en voorlichting te geven over stagemogelijkheden, beroepen en arbeidskansen.

Skills Finals

Samenwerking Regio College
Het Regio College organiseert haar Skillswedstrijden in samenwerking met InstallatieWerk Noord Holland, Bouwmensen Kennermerland Zaanstreek-Waterland en SPG Noord Holland.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen