Menu
Actueel

Nieuws en pers

20 maart infoavond Regio College: schrijf je in!

woensdag 13 maart 2019

Weet jij al wat je wilt worden of twijfel je nog? Het kiezen van een beroepsopleiding is lastig, maar de infoavond van roc Regio College kan jou hierbij helpen. Docenten en studenten van meer dan honderd uiteenlopende mbo-opleidingen vertellen je graag alles wat je wilt weten. Ook kun je je laten informeren over het vavo (havo en vwo). De infoavond vindt plaats op woensdag 20 maart van 18.00 tot 20.00 uur in Zaandam en Purmerend.

Tijdens de infoavond kun je alle mbo-opleidingen op het gebied van techniek, ICT, zorg & welzijn, economie, toerisme en sport bezoeken. In de aula’s van onze gebouwen staan onze docenten en studenten tot je beschikking: ze vertellen je alles wat je wilt weten en je kunt ze uiteraard al je vragen stellen.

Zelf aan de slag
Op onze infoavond kun je niet alleen veel informatie vergaren, maar er is ook van alles te doen. Zo volg je bij uiterlijke verzorging een cursus vlechten, kun je bij assistenten in de gezondheidszorg een venapunctie doen of zelf gel maken en kom je bij metaal-, elektro- en installatietechniek alles te weten over zonnepanelen.

Hulp bij het kiezen
Weet je nog helemaal niet welke opleiding je wilt gaan doen? Onze studieadviseurs helpen je graag. Zo nodig kun je een gratis beroepskeuzetest doen. 

Je bent van harte welkom op de infoavond van het Regio College op woensdag 20 maart van 18.00 tot 20.00 uur, locatie Cypressehout 95, 97 en 99 in Zaandam en Spinnekop 2 in Purmerend.

Wil je je meteen inschrijven? Neem dan je ID-kaart mee. Kijk op www.regiocollege.nl voor meer informatie.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding ProefstuderenMeld je aanProefstuderen