Menu
Actueel

Agenda

Informatieavond Luchtvaartdienstverlener

woensdag 4 juni 2014

Op woensdag 4 juni organiseert het Regio College in Zaandam een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden in de mbo-opleiding Luchtvaartdienstverlener (niveau 4). Wil je direct van een oudleerling (stewardess) horen hoe de opleiding luchtvaartdienstverlener bij het Regio College is? Kom dan om 18.00 uur naar het Regio College, Cypressehout 99 in Zaandam. Je hoeft je niet aan te melden.

Op  vliegvelden is dag en nacht bedrijvigheid. Passagiers die op reis gaan, maar ook mensen die op het vliegveld werken. Om de enorme passagiers- en vrachtstromen goed te laten verlopen is er heel wat organisatie vereist. Als luchtvaartdienstverlener verzorg je de passagiers tijdens de vlucht. Maar je kunt er ook voor kiezen om als grondsteward/-stewardess aan de slag te gaan. Dan check je passagiers in, handel je de bagage af en begeleid je passagiers naar het vliegtuig. Ook verkoop je vliegtickets. Je werkt meestal onder grote tijdsdruk op een luchthaven. Veiligheid en servicegerichtheid staan voorop.

Is de wereld van luchtvaartdienstverlening iets voor jou?
Je houdt van de sfeer van een vliegveld, het internationale karakter, de hectische omgeving. Jij bent een echte teamplayer en kunt goed onder druk werken. Je bent geen 9 tot 5 type en houdt wel van een beetje glamour. Met de opleiding Luchtvaartdienstverlener van het Regio College wordt je opgeleid voor een leuke en afwisselende carrière in de luchtvaart.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding 20 juni infomarkt mbo en vavo20 juni infomarkt mbo en vavoOnderwijsjaarrooster 2017-2018Onderwijsjaarrooster 2017-2018Onderwijsjaarrooster 2018-2019Onderwijsjaarrooster 2018-2019